BEKIJK ALLE
Manhattan - Midtown
Manhattan - Upper West Side
Jackson Heights, Queens
De Bronx
Omar
Manhattan - Midtown
Ik heb ongeveer 6-maanden doorgebracht op deze school. Ik ging daarheen om mijn Engels te verbeteren. Ik kom uit Spanje en het is een lange afstand van mijn land alleen maar om mijn Engels te studeren en te verbeteren, maar gelukkig heb ik het gedaan en het was de beste beslissing die ik ooit had kunnen nemen. Ik was in niveau na de voorschot met de beste leraar die ik ooit heb gehad in mijn leven (en ik had veel) Paras Ghelani. Wat een ervaring, hij liet me nog meer van het Engels houden, de lessen waren fantastisch, elke dag was anders en ik leerde dingen waarvan ik dacht dat het me jaren zou kosten om het te leren. Bedankt Paras, veel. En bedankt NYLC.
gepost op mei 7, 2019
Kiana Guznay
Manhattan - Upper West Side
NYLC was een geweldige ervaring! De leraren en klasgenoten maken dit Engelse leerproces gemakkelijker voor mij. Ik raad de academie zeker aan om je Engelse vaardigheden te verbeteren en je zult geen spijt hebben van de tijd die je hier doorbrengt.
gepost op Mar 7, 2019
malaz mohamed esa abdalla
Manhattan - Midtown
Hallo, bedankt voor dit programma en ik ga beter in het Engels zijn
gepost op Jan 1, 2019
Oumou Diallo
Manhattan - Midtown
Ik heb echt waardering voor de school dat de leraren aardig waren en de school helpt me zelfs bij het aanvragen van een universiteit. Het was een geweldige ervaring en ik verbeter mijn Engels en vooral ook voor het spreken. Ik raad de school aan.
gepost op Dec 28, 2018
Eva
Manhattan - Upper West Side
Estuve s? Un un en la escuela pero la experiencia fue muy buena. El profesor que me toc ?, Logan, muy bueno, las clases muy interesante y mi ingl? S mejor? bastante. El persoonlijk en la recepci? N es muy agradable. Recomiendo totalmente esta escuela.
gepost op Nov 25, 2018
Thomas
Jackson Heights, Queens
Ik heb genoten van mijn lessen en de ervaringen om andere mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Thomas
gepost op Nov 15, 2018
Ann
Manhattan - Upper West Side
NYLC was een grote kans voor mij om diverse vrienden te ontmoeten en goede herinneringen op te doen. Er zijn interessante lessen voor mensen die Engels willen leren, waardoor je moeilijker kunt studeren. Ook is de sfeer erg schoon en gemakkelijk toegang tot transport. U kunt dus met NYLC van New York genieten.
gepost op Sep 21, 2018
Virginia Buccellato
Manhattan - Upper West Side
Ik ging naar NYLC Upper West Side en volgde de semi-intensieve cursus. Ik kan deze school ten zeerste aanbevelen omdat deze een goede relatie tussen kwaliteit en prijs biedt. Mijn leraren, AJ en Ivan, waren erg goed en ze zetten me altijd op mijn gemak. Het personeel is erg vriendelijk en beschikbaar om u te helpen voor elk probleem. De school bevindt zich in een goede positie, dicht bij de metro.
gepost op Sep 14, 2018
Emma
Manhattan - Upper West Side
Ik heb het hier erg naar mijn zin. Na ongeveer drie maanden hier te hebben gestudeerd, heb ik mijn Engels veel verbeterd. Ik heb ook geweldige klasgenoten. We konden het goed met elkaar vinden. Docent Michael is GEWELDIG. Hij heeft me enorm geholpen.
gepost op Aug 2, 2018
Gabriela Cristina de Moraes Acciari
Manhattan - Midtown
Toen ik hier aankwam, kende ik geen Engels. In 4 Maanden kan ik mijn Engels zo goed verbeteren. Nu kan ik dingen alleen doen, ik heb niemand nodig om me te helpen. Ik hield van de leraren hier, ze zijn geweldig en letten op je. Als je deze school komt, zal je het geweldig vinden.
gepost op mei 18, 2018
Jiayin
Manhattan - Upper West Side
It% u2019s een geweldige school. I% u2019m gewoon hier om een ​​advies te plaatsen: er is% u2019t genoeg toiletten geopend. De meeste studenten hebben tijdens de les slechts een pauze van tien minuten, maar moeten in een lange rij wachten om de ontspanningsruimte te gebruiken. Het% u2019s is echt pijnlijk wanneer je% u2019t het toilet kunt gebruiken nadat je de hele pauzetijd hebt gewacht en nog een uur les moet nemen!
gepost op Mar 22, 2018
Roberto
Manhattan - Upper West Side
Excelente escola, todos muitos gentis e com excelentes professores. Recomendo !!!
gepost op Mar 8, 2018
Alessandro R
Manhattan - Upper West Side
Het was een geweldige ervaring. Ontmoette veel interessante en aardige mensen. De leraren zijn erg goed in het uitleggen van de onderwerpen en in het "ontwikkelen" ervan in de klas. Ik heb het gevoel dat de Intensieve cursus mijn communicatieve vaardigheden echt heeft verbeterd, vooral het sprekende gedeelte. Ik zal deze school zeker aanraden aan iedereen en ik zal hier opnieuw studeren, wanneer ik terugkom in New York.
gepost op Mar 1, 2018
Ela PARUNYAN
Manhattan - Midtown
Hallo allemaal! Ik ben al jaren in NYLC voor 1.5. Ik wil graag mijn leraren bedanken. Het is echt een geweldige school met het beste personeel. Bedankt aan mijn DSO Yesenia en academische coördinator Joe. Ik zou willen dat jullie altijd succesvol zijn en studenten helpen hun Engels te verbeteren.
gepost op Jan 5, 2018
Delys Medina
Manhattan - Midtown
Mi experiencia en NYLC fue muy buena debido a la calidez y profesionalidad del profesorado, as? como haber tenido la oportunidad de compartir con estudiantes de todas partes del mundo, un factor que te incentiva a utilizar el ingl? s en todo momento como una de las mejores formas para mejorarlo. Fui muy afortunada de haber escogido NYLC.
gepost op Dec 11, 2017
«Vorige Pagina 1 van 6 Volgende »

Dien uw Testimonial

Algemeen onderzoek:

VEROUDERD
Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over onze programma's of een offerte op maat aan te vragen:
Vraag informatie aan over onze programma's