BEKIJK ALLE
Manhattan - Midtown
Manhattan - Upper West Side
Jackson Heights, Queens
De Bronx
Jeanne Ngoma
Manhattan - Upper West Side
Ik had echt een geweldige ervaring bij NYLC. Ik ben daar 3 maanden geweest en mijn Engels verbeterde zelfs nog meer. Ik heb heel aardige mensen ontmoet die ik me mijn hele leven zal herinneren. De lessen zijn echt interessant en leuk. Docenten en medewerkers zijn zo vriendelijk en altijd klaar om studenten te helpen. Bedankt iedereen!
gepost op Dec 5, 2019
Nwamaka Anaekwe
Manhattan - Upper West Side
New York Language Center is het beste daar in New York. Ik heb slechts vier maanden doorgebracht en ben al goed in mijn tijden en woordenschat. Dank aan alle geweldige leraren die natuurlijke Engelse sprekers en gekwalificeerde leraren zijn. ben ik vergeten alle liefdevolle administratieve medewerkers te noemen die onvermoeibaar werken om waar voor ons geld te geven.
gepost op Sep 19, 2019
Marek
Manhattan - Upper West Side
Ik wil mijn dankbaarheid en waardering uitspreken voor de faculteit en het personeel op de Upper West Side campus en met name voor de faculteitsdirecteur Anna en de academische coördinator Eva. Ze boden grote zorg en hulp aan mijn dochter en zoon van 8 en 12 en aan mijn zoons neef van 15 die deze zomer semi-intensieve lessen bijwoonden gedurende 4-weken in verschillende niveaus tussen Beginner, Gevorderd en Gevorderd. Ze waren niet echt typische studenten wat hun leeftijd betreft, maar vanwege een vriendelijke en vriendelijke sfeer was alles absoluut perfect voor alle 3 van hen en vertrokken ze terug naar Tsjechië met een vrij geweldige ervaring, niet alleen voor het Engels zelf was bezorgd. Ik weet zeker dat ze volgende zomer weer terug zijn om te leren en aardige mensen te ontmoeten. Bedankt jongens!
gepost op Aug 30, 2019
Li Zining
Manhattan - Midtown
Ik heb hier al 4 weken gestudeerd. De klas is erg nuttig om mijn Engelse vaardigheden te verbeteren. Ik heb veel mogelijkheden om met klasgenoten en leraren te praten. De TOEFL-klasse is geweldig. Studenten kunnen verschillende onderwerpen leren die in de echte test zouden worden getest. Onze leraar heeft meerdere manieren om je vaardigheden te trainen. Je kunt na een paar weken meer vertrouwen hebben in je Engels. Bovendien is het echt een goede prijs voor iedereen. Het is niet duur en veel professionele leraren werken hier.
gepost op Aug 16, 2019
Dina en Almagul
Manhattan - Upper West Side
We hebben 6 weken op deze school gestudeerd. De leraren zijn zeer professioneel. Dames bij de receptie staan ​​altijd klaar om te helpen. Speciale dank aan supervisor Eve die altijd in elke situatie de beste oplossing probeert te vinden. Het was een geweldige ervaring. We hebben onze Engelse vaardigheden verbeterd en geweldige en interessante mensen ontmoet. Dank u zeer
gepost op Aug 12, 2019
Omar
Manhattan - Midtown
Ik heb ongeveer 6-maanden doorgebracht op deze school. Ik ging daarheen om mijn Engels te verbeteren. Ik kom uit Spanje en het is een lange afstand van mijn land alleen maar om mijn Engels te studeren en te verbeteren, maar gelukkig heb ik het gedaan en het was de beste beslissing die ik ooit had kunnen nemen. Ik was in niveau na de voorschot met de beste leraar die ik ooit heb gehad in mijn leven (en ik had veel) Paras Ghelani. Wat een ervaring, hij liet me nog meer van het Engels houden, de lessen waren fantastisch, elke dag was anders en ik leerde dingen waarvan ik dacht dat het me jaren zou kosten om het te leren. Bedankt Paras, veel. En bedankt NYLC.
gepost op mei 7, 2019
Kiana Guznay
Manhattan - Upper West Side
NYLC was een geweldige ervaring! De leraren en klasgenoten maken dit Engelse leerproces gemakkelijker voor mij. Ik raad de academie zeker aan om je Engelse vaardigheden te verbeteren en je zult geen spijt hebben van de tijd die je hier doorbrengt.
gepost op Mar 7, 2019
malaz mohamed esa abdalla
Manhattan - Midtown
Hallo, bedankt voor dit programma en ik ga beter in het Engels zijn
gepost op Jan 1, 2019
Oumou Diallo
Manhattan - Midtown
Ik heb echt waardering voor de school dat de leraren aardig waren en de school helpt me zelfs bij het aanvragen van een universiteit. Het was een geweldige ervaring en ik verbeter mijn Engels en vooral ook voor het spreken. Ik raad de school aan.
gepost op Dec 28, 2018
Eva
Manhattan - Upper West Side
Estuve s? Un un en la escuela pero la experiencia fue muy buena. El profesor que me toc ?, Logan, muy bueno, las clases muy interesante y mi ingl? S mejor? bastante. El persoonlijk en la recepci? N es muy agradable. Recomiendo totalmente esta escuela.
gepost op Nov 25, 2018
Thomas
Jackson Heights, Queens
Ik heb genoten van mijn lessen en de ervaringen om andere mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Thomas
gepost op Nov 15, 2018
Ann
Manhattan - Upper West Side
NYLC was een grote kans voor mij om diverse vrienden te ontmoeten en goede herinneringen op te doen. Er zijn interessante lessen voor mensen die Engels willen leren, waardoor je moeilijker kunt studeren. Ook is de sfeer erg schoon en gemakkelijk toegang tot transport. U kunt dus met NYLC van New York genieten.
gepost op Sep 21, 2018
Virginia Buccellato
Manhattan - Upper West Side
Ik ging naar NYLC Upper West Side en volgde de semi-intensieve cursus. Ik kan deze school ten zeerste aanbevelen omdat deze een goede relatie tussen kwaliteit en prijs biedt. Mijn leraren, AJ en Ivan, waren erg goed en ze zetten me altijd op mijn gemak. Het personeel is erg vriendelijk en beschikbaar om u te helpen voor elk probleem. De school bevindt zich in een goede positie, dicht bij de metro.
gepost op Sep 14, 2018
Emma
Manhattan - Upper West Side
Ik heb het hier erg naar mijn zin. Na ongeveer drie maanden hier te hebben gestudeerd, heb ik mijn Engels veel verbeterd. Ik heb ook geweldige klasgenoten. We konden het goed met elkaar vinden. Docent Michael is GEWELDIG. Hij heeft me enorm geholpen.
gepost op Aug 2, 2018
Gabriela Cristina de Moraes Acciari
Manhattan - Midtown
Toen ik hier aankwam, kende ik geen Engels. In 4 Maanden kan ik mijn Engels zo goed verbeteren. Nu kan ik dingen alleen doen, ik heb niemand nodig om me te helpen. Ik hield van de leraren hier, ze zijn geweldig en letten op je. Als je deze school komt, zal je het geweldig vinden.
gepost op mei 18, 2018
«Vorige Pagina 1 van 6 Volgende »

Dien uw Testimonial

Algemeen onderzoek:

VEROUDERD
Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over onze programma's of een offerte op maat aan te vragen:
Vraag informatie aan over onze programma's